Over Ons

Ben jij op zoek naar iemand die jou nu écht gaat helpen met het behalen van je fysieke, mentale en voedings doelstellingen? feeling great Personal Training & health coaching is er voor jou:

  • Behaal je doelstelling onder begeleiding

 

Alles met gediplomeerde Personal Trainers

 

Inclusief trainings- en voedingstips

 

PERSONAL TRAINING
Iedereen is anders. We verschillen onder andere in onze manier van leven, lichamelijke conditie en onze eetgewoontes. Als je hier verbetering in wilt brengen is het volgen van een programma dat op jouw lijf is geschreven natuurlijk het beste. Voor deze werkwijze richten feeling great Personal Training & health coaching zijn aandacht op vijf belangrijke elementen; voeding, motivatie, training, herstel en hormoon balans.
Een perfect gebalanceerd programma begint met een uitgebreide intake. Samen bespreken we jouw doelen en maken we een plan van aanpak.
Tijdens de eerste trainingen test ik je conditie, motoriek, kracht en lenigheid en wordt een bewegingsanalyse samengesteld. Zo kunnen we goed voorbereid aan de slag. Je vooruitgang wordt regelmatig geëvalueerd en ik zorg voor de juiste diversiteit, intensiviteit en uitvoering, voor een optimaal resultaat.
GROUP TRAINING
Vind je het niet leuk om alleen te sporten? Geen probleem! Bij feeling great health coaching & personal traing kan je kiezen uit diverse groepslessen. Deze lessen zijn helemaal afgestemd op de laatste trends. Behaal je doelen in groepsverband en op je eigen niveau: afvallen, gezondheid, kracht, uithoudingsvermogen, balans en veelzijdigheid … Uiteraard veel FUN en ENERGIE!
feeling great health coaching & personal traing biedt een uitgebreide selectie groepslessen aan. Naast de boodcamp lessen kun je ook diverse free-style lessen volgens, zoals freefight, quiq fit of Yoga. In het tabblat ons aanbod vind je al onze groepslessen inclusief een heldere beschrijving. Vergeet niet altijd een groepsles te reserveren om verzekerd te zijn van een plekje.
CORPORATE TRAINING
U wilt toch ook gezonde en fitte medewerkers? Kom dan nu in actie en start vandaag nog!
Wij bieden u ons feeling great bedrijfsfitness module aan. Uw medewerkers krijgen tot wel 50% korting op een bedrijfsfitnessabonnement bij Felling great personal training & health coaching. Bedrijfsfitness bij feeling great kan al vanaf € 25,– per maand per abonnement of zelfs nog minder. Hoeveel minder hangt af van de het aantal werknemers en de duur van het contract.
Ook krijgt uw bedrijf fiscaal voordeel. Ontdek hier de voordelen van bedrijfsfitness bij feeling great personal training & health coaching.
Direct aanmelden voor bedrijfsfitness? Neem contact met ons op.